Familie fotografie

sessie voor het hele gezin

We creeren een geheel, als een familie. Door middel van een gezamenlijk familieleven dat u hebt met solide tradities, gedrag en manier van tijd doorbrengen. U hebt uw geheimen en herinneringen en elke dag komen er nieuwe bij. Een familiefoto is een geweldige manier om dat vast te leggen.

Als ervaren fotograf ben ik in staat om voor elk familie- album een verzameling foto’s van uw dierbaren te creeren. Met de hulp van de professionele apparatuur en geleidelijk ontwikkelde vaardigheden komen door u gekozen familiemomenten op het fotopapier. Welkom in mijn atelier, waar u al kunt beginnen met het plannen van plezier in uw midden!

Thuis, in de studio, in de openlucht

Waar gaan we de foto’s nemen? Op elk door u gekozen plaats. Wie is de belangrijkste persoon in de sessie? Ik sta open voor suggesties.

Leg die speciale momenen vast

U kunt de diensten van een professional, die zorg draagt voor elk detail tijdens de sessie, goed gebruiken, ongeacht ot het nu buiten, in de studio of bij u thuis is. Ik help in de styling met de nodige gadgets en accessoires. U kunt overal een unieke en succesvolle familiefoto maken.

Net als de locatie zullen ook de ideee voor de beelden niet van bovenaf worden opgelegd. Wilt u een eigen concept voor een herinneringsfoto creeren? Niet wachten! Ik zal elk geweldig idee gebruiken om uw gezin te fotograferen en om aan uw verwachtingen te voldoen.

Het doel van de sessie is om familiemomenten en emoties van het dagelijks leven vast te leggen. Daarom is het ook belangrijk, dat de gezinsleden creatief zijn; bijv. plezier hebben tijdens het fotograferen van een wandeling. Denk zelf na welke foto’s u wilt overhouden aan deze sessie. En ik zal het voor u regelen!

Aanvraag voor een familie-sessie

Het is ook mogelijk om in de studio een fotoshoot te maken. Ik nodig u uit om contact met me op te nemen.