FOTOGRAFIE PASGEBORENE

Eerste sessie baby

Hier kwam het langverwachte moment- uw kind was geboren! Vreugde en aan bezoekers komt geen einde. Het is een periode van unieke gebaren van uw baby, dus het is de moeite waard om die leuke momenten vast te leggen. Zo’n baby- foto kan in mijn studio gemaakt worden.

Omdat baby’s snel groeien, moet u vlug een beslissing nemen om zo’n sessie te maken. De beste tijd is 5 tot 14 dagen na de geboorte van het kind; op dat moment vult de baby het grootste deel van de dag met slapen, uw baby is dan ook meer bereid om samen te werken met de camera. Echter , als de baby wakker wordt, kunt u een unieke sessie krijgen in het vastleggen van de kleinste vonk in de glimlach van uw kind.

Liefdevolle sessie pasgeboren

U hoeft zich geen zorgen te maken over de foto van de pasgeboren baby. Tijdens elke sessie telt voor mij de veiligheid en het comfort van de pasgeborene. Zijn lange slaap zal geen stress veroorzaken.

Ik zal zeker de juiste voorbereidingen treffen voor het maken van de foto’s: schoongemaakte en verwarmde ruimte is een prioriteit voor het kind, zodat het rustig kan dommelen en geen koude kan vangen. Met aandacht kies ik de kleding bij elke sessie. Terwijl ik mijn werk doe, kunt u genieten. U zult genoeg tijd krijgen voor de voorbereiding en het knuffelen van de baby.

Onvergetelijke foto pasgeborene.

Ik sta open voor alle ideeen tijdens de sessie. Het kiezen van een plek, het gebruik van persoonlijke babykleertjes en speelgoed: het komt allemaal neer op een prachtige herinnering voor het leven. Fotografie van de pasgeborene is een prachtig moment, dat moet worden voorbereid. Wanneer u zich aanmeldt voor een sessie, gaan we alle details bespreken. Kom plezier hebben. Ik zal voor de rest zorgen. U bent van harte uitgenodigd!