Sessie zwangerschap

In een paar maanden zulte u moeder zijn. Hoe voelt het? U barst zeker van trots, het hart te laten groeien van uw kleine schepseltje, voor u de belangrijkste persoon in de wereld. U wilt elk moment van haar vastleggen: eerste woordjes, stappen, eerste dagen op school. Het is een ideaal aandenken voor toekomstige momenten, vooral omdat ze zo vluchtig zijn…

Stop die mooie momenten nu; ik kan u hierbij helpen. Regelmatig maak ik een professionele sessie zwangerschap: het helpen van aanstaande ouders om te genieten van hun baby voor de geboorte. Als u wilt, dat u in de toekomst de mogelijkheid hebt om terug te kezen naar die prachtige zwangerschap. Ik nodig u van harte uit voor een sessie!

Een sessie zwangerschap is een reeks van beelden, dat moet worden voorbereid. Het beste om dat te doen is in de 7e of 8e maand van de zwangerschap. Maar het hangt allemaal af van uw stemming en de grootte van uw buik. U kiest het juiste moment en de entourage van de sessie: de plaats, de kleding, de make-up en de begeleiders. Dit alles wordt uitgevoerd met als doel: gemeenschappelijke herinnering!

Hoe bereidt u zich voor op de sessie zwangerschap?

De sessie zwangerschap kan worden gedaan op elke plaats en op vele manieren: hebt u een favoriete plek, hebt u ideeen voor foto’s , selecteer kleding. Ik wil u graag helpen om uw gedachten over te dragen op fotopapier. Als u help nodig hebt, uw huis is niet de beste plek voor u, u hebt geen idee om een herinnering te maken, vertrouw me. Dankzij mijn ervaring in de fotografie ben ik goed in staat een plan voor u te maken.

Kleedt u zich zodanig, zodat u zich comfortablel en mooi voelt. Kies een eenvoudige, elegante jurk of uw favoriete sportkleding. Gewoon een simpele, zelfgemaakte make-up, goed verzorgde nagels en een glimlach op uw gezicht. Wilt u foto’s met al gekochte accessoires of met andere famielieleden? Voelt u zich vrij om ze meete nemen. Ik kan u advies geven.

Vraag een fotosessie aan!

Het is niet erg, als u geen tijd hebt zich voor te bereiden. Ik weet hoe ik een sessie zwangerschap moet maken en heb dus alle benodige accessoires in mijn atelier. U bent van harte uitgenodigd