Session Verjaardag Smash Cake

SMASH CAKE – sessie met een taart

Een verjaardag is een speciaal moment voor zowel het kind als zijn ouders, grootouders en de hele familie. Om deze speciale dag te vieren bied ik u een onvergetelijke sessie aan: Verjaardag “Smash Cake”.

De eerste jaren in het leven van een kind lijken te passeren in een versneld tempo, vooral voor ouders. Laten we dus deze momenten in foto’s vangen. Is er een betere gelegenheid dan een verjaardag? Zeker niet.

Smash Cake, of de sessie met een taart, is een geweldige optie voor ouders, die een unieke herinnering willen. De sessie van een verjaardag van een baby met een taartspel is altijd geweldig. Het is eenvoudig, maar ook heel indrukwekkend. De baby weet wat te doen met een mooie,heerlijk uitziende taart.

Een professionele fotosessie

Ik bied u een professionele verjaardag-fotoshoot aan in de stijl van Smash Cake. Ik help in de styling met de nodige gadgets en accessoires.

Ik denk dat iedereen het een roerend tafereel vindt als een kind probeert met zijn eigen handen om te gaan met voedsel. Ik weet dat ook, dus voel je vrij om een verjaardagsessie Smash Cake te kiezen. Dit geeft ongetwijfeld veel plezier aan de kinderen en een mooi aandenken voor de ouders.

Bel voor een verjaardagsessie Smash Cake

Elke ontmoeting met een klein kind is voor mij een nieuwe uitdaging en een geweldige ervaring, die mij veel voldoening geeft.
Met groot genoegen wil ik een fotoshoot met u doen. U bent van harte uitgenodigd.